preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prva nagrada Karlu Pavetiću u sportskoj fotografiji (Press Clipping)
Autor: Krasnodor Mikša, 22. 4. 2017.

 

 

Na ovogodišnjem fotografskom natječaju Hrvatskog olimpijskog odbora Školski sport i olimpijski pokret učenik Karlo Pavetić osvojio je prvu nagradu svojom fotografijom na temu košarke.


Na zadanu temu Košarka kroz fotografiju pristiglo je 58 fotografija učenika 29 osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, dok je u srednjoškolskoj kategoriji ona Karla Pavetića proglašena najboljom.

Tema fotografije bila je motiv s bilo kojeg natjecanja školskih sportskih klubova u košarci, a pobjednička fotografija prikazuje košarkašku utakmicu županijskog prvenstva koja se odigravala u Krapini.

O najboljim fotografijama odlučivali su članovi Ocjenjivački suda Hrvatske olimpijske akademije Danira Bilić Nakić, Maja Čizmić Regula i Robert Valai i Hrvatskog školskog sportskog saveza Marin Horvat i Davor Juriša.

Prvim mjestom na natječaju HOO-a Karlo Pavetić osvojio je sportsku opremu u vrijednosti od 1200 kuna, a Srednja škola Bedekovčina, kao prijavitelj, sportsku opremu i rekvizite u vrijednosti 6000 kuna.

Sve fotografije bit će izložene tijekom završnice Državnog prvenstva školskih sportskih društava za osnovne i srednje škole koje se održava u Poreču i za vrijeme organizacije Svjetskog školskog prvenstva u košarci.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju