preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Poseban raspored za sutra
Autor: Krasnodor Mikša, 25. 1. 2018.

Sutra, 26. siječnja, školu će posjetiti u prijepodnevnim satima predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, pa će se sva nastava odvijati u prijpodnevnoj smjeni prema posebnom rasporedu.


Nastava počinje u 7,20 sati. Raspored zvonjenja ne mijenja se. Zvono će se isključiti po završetku trećeg sata.

Učenici koji nisu završni razredi četvrti sat imaju po ovom rasporedu. U 10,40 sati ostavljaju stvari u učionici u kojoj jesu i kroz stari ulaz izlaze na vanjsko igralište na zajedničko fotografiranje. Učenici iz škole u Aleji D. Domjanića u 10,30 sati kreću prema školskom igralištu. Svi nastavnici i slobodni razrednici bit će s njima.

Učenici završnih razreda i predstavnici ostalih razreda u 10,00 sati ulaze u staru dvoranu. Stvari se ostavljaju u učionici br. 19. Čeka se dolazak Predsjednice i ostalih uzvanika oko 10,30 sati. Po završetku druženja svi izlaze na vanjsko igralište na zajedničko fotografiranje. S učenicima u staroj dvorani bit će i nastavnici ili razrednici.

Nakon odlaska svih uzvanika učenici uzimaju stvari iz učionica u kojima su ih ostavili. Nastava se nastavlja po rasporedu za šesti i sedmi sat.

Raspored se nalazi u prilogu.Priloženi dokumenti:
raspored_26._sijecnja.docx (18.88 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju