preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Državno natjecanje graditeljskih škola (galerija+Press Clipping)
Autor: Krasnodor Mikša, 20. 4. 2018.

 

 

U varaždinskoj Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi od 12. do 14. travnja održavalo se Državno natjecanje graditeljskih i geodetskih škola na kojem su učenici našeg Građevinskog učilišta, već tradicionalno, ostvarili izvrstan uspjeh.


Stotinjak učenika graditeljskih i geodetskih škola iz cijele Hrvatske natjecalo se u 9 disciplina: Nosive konstrukcije-građevna mehanika, Arhitektonske konstrukcije, Geodetski tehničar, AutoCAD, Zidar, Tesar, Keramičar-oblagač, Monter suhe gradnje i Soboslikar-ličilac, dok je škole iz Bedekovčine imala predstavnike u njih 8.

Prvo mjesto u državi osvojili su Marko Bukvić, keramičar-oblagač (mentor Stjepan Sinković) i Jasmin Pohulek, monter suhe gradnje (mentor Ivan Mohač). Druga mjesta osvojili su Filip Županić u kategoriji tesara (mentor Ivan Ded) i Danijel Sedlar u kategoriji zidara (mentor Daniel Borovčak).

Peto mjesto na Državnom natjecanju osvojio je soboslikar-ličilac Mihael Kadoić (mentor Franjo Ščapec), šesto mjesto Ivan Bosec u kategoriji Nosive konstrukcije (mentor Nikola Bujak), 7. mjesto Melanija Ptičar u kategoriji Arhitektonske konstrukcije (mentorica Sandra Tuđa) i deseto mjesto u AutoCAD-u Marko Čajko (mentorica Sanja Markuš).

Nakon natjecanja, čekajući odluke prosudbenih povjerenstava, učenici i mentori imali su organizirano razgledavanje Varaždina, a svečana podjela održana je u petak navečer.

Galeriju slika s Državnog natjecanja možete pogledati na službenoj stranici Srednje škole Bedekovčina na Facebooku.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju