preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Otvoreni dan škole
Autor: Krasnodor Mikša, 1. 5. 2018.

 

Srednja škola Bedekovčina poziva učenike osmih razreda osnovnih škola i njihove roditelje na „Otvoreni dan“ u subotu, 5. svibnja 2018., od 9:00 do 13:00 sati.


Na svim prostorima škole bit će prezentirana zanimanja koja se mogu upisati u našoj školi, a može se pogledati i Učenički dom.

U samoj školi (glavna zgrada) osmaši se mogu upoznati s programima medicinska sestra opće njege / medicinski tehničar opće njege, fizioterapeutski tehničar, arhitektonski i građevinski tehničar, soboslikar-ličilac, mehaničar građevinskih i rudarskih strojeva, keramičar-oblagač i proizvođač keramike. Ujedno će biti prikazan i rad našeg građevinskog laboratorija.

U gornjoj školi (Poljoprivreda) prezentirat će se cvjećari i agrotehničari. A bit će otvoren i Pedološki laboratorij.

Na poligonu za praktičnu nastavu moći će se vidjeti rad zidara, tesara, montera suhe gradnje, rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima, instalatera grijanja i klimatizacija i plinoinstalatera, a na poljoprivrednom dobru i agrotehničara.

Polazna točka razgleda i mjesto na kojem možete dobiti sve informacije bit će u glavnoj zgradi škole.

U školi možete saznati sve o zanimanjima koje obrazujemo, uvjetima upisa, praktičnoj nastavi, izvannastavnim aktivnostima i projektima u kojima sudjelujemo.

Sve informacije o Otvorenom danu škole možete dobiti naFacebooku škole, sskola-bedekovcina@kr.t-com.hr ili 049/213-514 i 049/213-994.

Vidimo se!

 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju