preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nastavak državne mature
Autor: Krasnodor Mikša, 17. 6. 2018.

Sutra nastavljamo s ispitima državne mature iz obaveznih predmet.


Svi ispiti drugog i trećeg tjedna održavat će se u glavnoj zgradi škole, osim Informatike koja će se pisati u staroj dvorani. Za učenike će biti otvoren stari ulaz škole.

Za sve ostale učenike i djelatnike škole koji nisu raspoređeni na ispitima državne mature škola će u vrijeme pisanja ispita biti zatvorena.

Učenici koji pristupaju ispitima moraju najkasnije pola sata prije ispita doći na predviđeno mjesto s osobnom iskaznicom. Sa sobom na ispit možete ponijeti bocu vode, ali etiketa mora biti uklonjena. Hranu je zabranjeno unositi.

Na ispit smijete ponijeti pribor kako je preporučeno u ispitnim katalozima za pojedini predmet, odnosno kako piše u Vodiču kroz ispite državne mature, koji se nalaze na stranicama Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. 

U ispitnom katalogu iz Matematike provjerite koji pribor možete imati sa sobom na ispitu i koja je vrsta džepnog računala dopuštena.

Sva pitanja vezana uz državnu maturu možete uputiti ispitnim koordinatorima u živo, preko grupe na Facebooku ili mailom matura.bedekovcina@gmail.com.

Svim učenicima želimo puno uspjeha!

Krasnodor Mikša, Daniela Usmiani,

ispitni koordinatori

 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju