preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nagrade Faust Vrančić (galerija+Press Clipping)
Autor: Krasnodor Mikša, 26. 6. 2018.

 

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je svečanu dodjelu nagrada „Faust Vrančić“ za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama i osvajačima međunarodnih medalja i nagrada za proteklu nastavnu godinu, a nagrađeni su i učenici Srednje škole Bedekovčina.

 


Za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju graditeljskih škola koje se održalo u travnju u Varaždinu nagradom ''Faust Vrančić'' nagrađeni su Marko Bukvić (keramičar-oblagač) i njegov mentor Stjepan Sinković i Jasmin Pohulek (monter suhe gradnje) i njegov mentor Ivan Mohač.

   

Iako će učenici Srednje škole Bedekovčina bez problema pronaći posao, a većina ovogodišnjih maturanata već i radi, svečanošću Agencije za strukovno obrazovanje željelo se naglasiti izvrsnost učenika u strukovnom obrazovanju i jačanju njegove privlačnosti među osmašima koji su krenuli prijavljivati srednjoškolske programe. Nagrađivanjem učenika i njihovih mentora prepoznaje se i izniman trud i znanje, čime se prepoznaje i cijeni zalaganje cijelog obrazovnog sektora.

Svečana manifestacija održala se u okviru ESF projekta „Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre“ sufinanciranog od strane EU-a. 

Cijelu galeriju dodjele možete pogledati na poveznici.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju