preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Županijski prijem za najbolje (galerija)
Autor: Krasnodor Mikša, 27. 6. 2018.

 

U utorak, 19. lipnja 2018., održan je prijem za učenike osnovnih i srednjih škola i njihove mentore koji su na državnim natjecanjima i smotrama osvojili neko od prva tri mjesta.


Na svečanosti su učenicima i njihovim mentorima u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša Zabok dodijeljene novčane nagrade i priznanja, koje su im uručili župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek te zamjenica gradonačelnika Zaboka Valentina Đurek. Učenici zagorskih osnovnih i srednjih škola osvojili su 17 prvih mjesta na državnim natjecanjima, 22 druga mjesta te 14 trećih mjesta, a u čemu je sudjelovalo 90 učenika i 59 mentora. Budući da su također nagrađeni i uspjesi izvan propozicija AZOO-a, ASOO-a i HŠŠS-a – ukupan broj učenika i mentora sa izvrsnim rezultatima na natjecanjima penje se na 160 učenika i 99 mentora. Krapinsko-zagorska županija je za nagrade izdvojila ukupno 90.300 kuna.

Od učenika Srednje škole Bedekovčina nagrađeni su Maja Kanceljak za osvojeno drugo mjesto u disciplini Flora i njezina mentorica Ivana Biondić Ohnjec, odnosno Nina Maslić u disciplini Agro i njezin mentor Filip Halić, svi na natjecanju WorldSkills Croatia Green World.

Za drugo mjesto na državnom natjecanju Schola medica nagrađena je i Monika Kranjčec i njezina mentorica Suzana Posavec.

Krunoslav Pospiš i Marijan Golub, pod vodstvom mentora Nenada Pavetića, nagrađeni su za osvojeno 3. Mjesto na 17. državnom natjecanju učenika plinoinstalatera RH.

Za osvojena prva mjesta na Državnom natjecanju graditeljskih i geodetskih škola nagrađeni su keramičar-oblagač Marko Bukvić i mentor Stjepan Sinković i monter suhe gradnje Jasmin Pohulek i mentor Ivan Mohač. Za osvojena druga mjesta na istom natjecanju Županija je nagradila tesara Filipa Županića i mentora Ivana Deda i zidara Danijela Sedlara i mentora Daniela Borovčaka.

Cijelu galeriju dodjele priznanja pogledajte na poveznici.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju