preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sufinanciranje nabave udžbenika
Autor: Krasnodor Mikša, 13. 8. 2018.

Krapinsko–zagorska županija sufinancira troškova nabave udžbenika i drugih nastavnih sredstava za učenike osnovnih i srednjih škola. Uz Županiju, i mnoge jedinice lokalne uprave također sudjeluju u financiranju udžbenika.


Prava i uvjeti na jednokratnu novčanu pomoć za sufinanciranje troškova nabavke udžbenika i drugih nastavnih sredstava za učenike osnovnih i srednjih škola nalaze se na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije.

Zahtjevi za ostvarivanje prava podnose se na obrascu, osobno u Upravnom odjelu za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade ili poštom na adresu: Krapinsko-zagorska županija, Magistratska 1, 49 000 Krapina. Uz zahtjev se predaje Izjava o članovima kućanstva (također obrazac) i ostala potrebna dokumentacija kojom se dokazuju činjenice bitne za ostvarivanje prava (potvrde o prihodima, potvrde o redovitom školovanju, dokaze da je obitelj jednoroditeljska i dr.).

Obrasci Zahtjeva i Izjave o članovima kućanstva mogu se, osim u Upravom odjelu i na mrežnoj stranici Krapinsko-zagorske županije, podići i u svim osnovnim i srednjim školama na području Županije, jedinicama lokalne samouprave te centrima za socijalnu skrb.

Zahtjevi se zaprimaju do 31. listopada 2018. godine.

Također, pojedine jedinice lokalne samouprave pod različitim uvjetima i u različitim iznosima osiguravaju pomoći za nabavku udžbenika, pa upućujemo roditelje da se radi eventualnog ostvarivanja prava obrate i općini, odnosno gradu, na području kojeg imaju prebivalište. 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju