preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Županijske stipendije
Autor: Krasnodor Mikša, 26. 9. 2018.

Krapinsko-zagorska županija raspisala je natječaj za dodjelu redovitim učenicima srednjih škola s područja Županije za školsku godinu 2018./2019.


Stipendije će se dodjeljivati u tri kategorije:

A - 30 stipendija za nadarene učenike - u iznosu od 400,00 kn mjesečno

B - 30 stipendija za učenike po socijalnom kriteriju - u iznosu od 400,00 kn mjesečno

C - stipendije za učenike koji su školske godine 2018/19. upisali 1. razred nekog oddeficitarnih zanimanja - u iznosu od 400,00 kn mjesečno.

Pravo podnošenja zahtjeva za Natječaj u A kategoriji (nadareni učenici) imaju učenici s prosjekom ocjena za prethodni razred srednje škole, odnosno za osmi razred osnovne škole od najmanje 4,70.

Pravo podnošenja zahtjeva za Natječaj u B kategoriji (učenici) imaju učenici s prosjekom ocjena za prethodni razred srednje škole, odnosno za osmi razred osnovne škole od najmanje 2,80.

Pravo podnošenja zahtjeva za Natječaj u  C kategoriji (učenici koji se školuju za deficitarna zanimanja) imaju učenici koji su školske godine 2018./19. upisali 1. razred jednog od sljedećih obrazovnih programa: zidar/zidarica, keramičar/keramičarka, vodoinstalater/vodoinstalaterka, stolar/stolarica, konobar/konobarica.

Rok za podnošenje zahtjeva iznosi 15 dana od dana objave natječaja i istječe 9. listopada 2018., a u postupak rješavanja uzimat će se samo potpuno dokumentirani zahtjevi.

Zahtjevi se dostavljaju Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, sport i tehničku kulturu, Magistratska 1, Krapina, osobno ili preporučeno poštom. U istom upravnom odjelu učenici mogu dobiti i sve informacije o stipendijama.

Redoslijedne liste svih zahtjeva prema ostvarenim bodovima objavit će se na oglasnoj ploči i web stranici Županije.

Natječaj i dokumentacija koja se mora, uz ostalo, predati nalazi se na stranicama Županije.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju