preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Listopad u školi
Autor: Krasnodor Mikša, 18. 10. 2018.

 

 

Tijekom listopada u našoj školi održavaju se mnoge akcije i organiziraju mnoga događanja.


Listopada je mjesec borbe protiv raka dojke pa su učenici 5. Ma pripremili nekoliko savjeta u holu škole o prevenciji karcinoma. Isti je razred s korisnicima doma Lobor-grad obilježio Dan mentalnog zdravlja, 10. listopada.

   

Vrijedni su bili i učenici 3. razreda agrotehničara: prvo su posjetili OPG Cerovečki u Radoboju, OPG Winter u Cestici i Gradski muzej u Varaždinu, a zatim su stavili u pogon i dobivenu poljoprivrednu mehanizaciju tijekom skidanja zaštitne mreže na školskom vinogradu.

   

Treći razredi u holu škole organizirali su ovogodišnju proslavu Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Mogli ste kušati jesenske plodove, razne vrste kruha i kolače koje su pripremili učenici.

Tijekom listopada započele su i prve aktivnosti u projektima BEECOME vezanima uz pčelarstvo i HERO tijekom kojega su članovi projektnog tima u Zagrebu pronalazili i označavali grafite po zgradama. A održala se i peta radionica u sklopu projekta Ostati aktivan, zdrav i sretan u trećoj dobi.

   

Drugi, treći i četvrti razredi građevinskih i arhitektonskih tehničara na Praktikumima posjetili su gradilišta u tijeku u Hrvatskom zagorju.

Više nego ovdje, sve aktivnosti naših učenika i nastavnika možete pogledati i pratiti na službenim stranicama Srednje škole Bedekovčina na Facebooku i YouTubeu.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju