preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > Projekti  > Erasmus+  > CreActive!
Vijesti

Uskrsna radionica bojanja keramičkih jaja (Erasmus+ KA2 projekt „CreActive!“)

Autor: Krasnodor Mikša, 22. 4. 2022.

 

U svrhu promoviranja društvene inkluzije osoba s invaliditetom, 8. travnja 2022. u našoj je školi održana Uskrsna radionica bojanja keramičkih jaja na kojoj su sudjelovali članovi Udruge invalida Bedekovčina, učenica koje sudjeluju u Erasmus+ projektu „CreActive!“ te učenika 2.e razreda. Ova radionica organizirana je u sklopu navedenog projekta.

Romana Piljek, Marta Drempetić, Antonija Kunštek i Sara Šalković od 9. do 13. svibnja 2022. sudjelovat će na projektnim aktivnostima u partnerskoj školi u Mađarskoj. Tema ovih aktivnosti bit će smanjenje nejednakosti u društvu i osnaživanje i promoviranje društvene inkluzije svih, bez obzira na starost, spol, invalidnost, rasu, etničku pripadnost, porijeklo, religiju ili ekonomsko stanje. Naše učenice prikazat će i rezultate ove radionice koju je obilježilo lijepo i kreativno druženje.

   

Također je dogovoren sljedeći susret u prostoru Udruge invalida Bedekovčine gdje će Romana, Marta, Sara i Antonija sudjelovati na kreativnim radionicama koje će organizirati Udruga.

Danijela Švigir i Janja Roginić
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju