preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > Projekti  > Erasmus+  > UpT2S
Vijesti

Nastavnici škole u Njemačkoj na susretu u okviru Erasmus+ projekta UpT2S

Autor: Daniela Usmiani, 14. 10. 2021.

 

U okviru Erasmus+ projekta "Upgrading trainers in dual vocational training system - UpT2S", nastavnici i stručni učitelji Srednje škole Bedekovčina: Tajana Sedak Benčić, Saša Peričak, Ivan Ded i Stjepan Sinković boravili su tjedan dana (od 27.9. - 1.10.2021.)  na projektnom susretu u obrazovnom centru Duela Nienburg GmbH, u Nienburgu,
 

 

U okviru projekta UpT2S se izradom online tečaja za unapređenje kompetencija mentora u tvrtkama, kao i  izradom mobilne aplikacije koja povezuje školu, učenika, obitelj i tvrtku želi unaprijediti provedba dualnog sustava u strukovnim školama. 
Sudionici projektnog susreta testirali su aplikaciju i kreirani tečaj kako bi se eliminirale greške i rezultati projekta unaprijedili u cjelini. 


 

Osim navedenog, upoznali su se s organizacijom domaćina koji su lideri u provedbi dualnog sustava obzirom da dualni sustav u Njemačkoj ima već dugu tradiciju i posjećuju tvrtke u kojima učenici provode praktičnu nastavu.

Partneri u projektu su obrazovni centri iz Estonije i Francuske, Srednja škola EFAS CV La Malvesia, Liombai iz Španjolske koja je ujedno koordinator projekta te Srednja škola Bedekovčina i domaćin projektnog susreta u Njemačkoj Duela Nienburg GmbH.

Više o projektu možete vidjeti na stranci projekta https://upt2sproject.com na kojoj će nakon testiranja biti ugrađeni rezultati projekta.
Sljedeći susret planira se u Estoniji u prosincu 2021., a u Hrvatskoj krajem veljače 2022.
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju