2017-06-22 08:22:16

Prijem za prvake u Županiji

 

 

U utorak, 20. lipnja 2017. godine, Krapinsko-zagorska županija organizirala je prijem za učenike osnovnih i srednjih škola i njihove mentore koji su na državnim natjecanjima i smotrama osvojili neko od prva tri mjesta.

Na svečanosti su učenicima i njihovim mentorima dodijeljene novčane nagrade i priznanja. Učenici osnovnih škola osvojili su 5 prvih mjesta, 6 drugih mjesta i 8 trećih mjesta, dok su učenici srednjih škola osvojili 11 prvih mjesta, 8 drugih mjesta i 11 trećih mjesta.

   

Učenici Srednje škole Bedekovčina i njihovi mentori nagrađeni su za osvojeno jedno od prva tri mjesta na XXII. državnom natjecanju u znanjima i vještinama građenja graditeljskih i geodetskih škola Republike Hrvatske, 16. državnom natjecanju učenika plinoinstalatera RH i Državnom natjecanju u futsalu.

Nagrađeni su:

Jurica Hrdelja (mentor Marijan Vidiček)

Mateo Mišak (mentor Zoran Vukić)

Matija Mihelja (mentor Franjo Ščapec)

Marko Vrbanc (mentor Ivan Mohač)

Miljenko Frljužec (mentor Stjepan Sinković)

Julijan Brlečić (mentor Ivan Ded)

Martina Berša (mentor Nikola Bujak)

Nikola Meglić (mentor Sanja Markuš)

Tihomir Bobinec (mentor Nenad Pavetić)

Mario Koprivnjak (mentor Nenad Pavetić).

Krunoslav Boroša, Goran Knezić, Matija Bobek, Dominik Ruk, Ivan Bosec, Kristijan Starešina, Matej Hoić, Marko Mlinarić, Martin Šlogar i Lukas Stojak (Krunoslav Boroša, Goran Knezić, Matija Bobek, Dominik Ruk, Ivan Bosec, Kristijan Starešina, Matej Hoić, Marko Mlinarić, Martin Šlogar i Lukas Stojak (mentor Roman Balen).

Za navedene nagrade Krapinsko-zagorska županija izdvojila je 45 tisuća kuna, kao i 30 tisuća kuna za nagrade i za sva ostala natjecanja i susrete državnog / međudržavnog ranga.

Galeriju dodjele nagrada možete pregledati na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije.

Fotografije preuzete s mrežnih stranica Krapinsko-zagorske županije.


Srednja škola Bedekovčina