2017-06-06 13:17:00

Posljednji susret projektnih timova projekta Get on your bikes... u Njemačkoj

 

 

Pet prekrasnih sunčanih dana, (od 29.5. - 2.6. 2017.), punih vožnje biciklom i otkrivanja ljepota gradića Dieza u druženju s prijateljima iz Rumunjske, Italije, Latvije, Češke, Poljske, Njemačke, Slovenije i zemlje domaćina proveli su učenici Marta Horvatek, Klara Sente, Matija Ciglenečki i Izidor Kranjčec u pratnji profesora Daniela Gavrana i Daniele Usmiani.

Bio je to posljednji radni susret ovog trogodišnjeg projekta.

Obzirom na predivno vrijeme uživali smo u vožnji biciklom, po unaprijed pripčremljenim biciklističkim rutama u okviru kojih smo upoznali kulturno-povijesne znamenitosti Dieza, uživali u prekrasnim fasadama i građevinama predivnog Limburga, kao i prirodi koja nas okružuje.

U okviru istraživanja prilagođenosti većih gradova biciklistima, proveli smo i jedan dan u Frankfurtu, vozeći se biciklom i otkrivajući na kotačima i njegove ljepote.

Osim tri rute, domaćini su pripremili sa svojom virtualnom podružnicom i avanturističku stazu u okviru koje smo biciklirali i vozili kanue te su nas domaćini pogostili tradicionalni roštiljem. 

Bilo je kao i uvijek bogato sportom, smijehom i druženjem, iako ovaj put s malo sjete jer se radilo o posljednjem druženju.

Galerija

                                                                                                                                   Daniela Usmiani


Srednja škola Bedekovčina