2019-11-22 08:36:20

Sastanak HUPE-a

 

 

 

U našoj je školi održan još jedan sastanak zagorske podružnice HUPE-a (Hrvatskog udruženja profesora engleskog). 

Nastavnici i učitelji engleskog jezika iz osnovnih i srednjih škola Krapinsko-zagorske županije prisustvovali su predavanjima i radionicama koje su održale tri vrijedne kolegice i članice HUPE-a.

Anita Jokić održala je radionicu pod naslovnom Story of a Friendship: Tom Jones and Elvis Presley i prikazala mnoštvo korisnih ideja za nekoliko sati nastave engleskog na ovu temu, no koje se mogu, također, primijeniti na gotovo svaku drugu temu.

   

Sanja Rašković održala je radionicu The Magic of Storytelling te kolegicama i kolegama zanimljivim i vrlo efektnim zadacima prikazala kako učinkovito upotrijebiti razne metode pričanja u nastavi.

Petra Blajić diseminirala je najzanimljivije i najkorisnije ideje sa svog prisustvovanja međunarodnoj koneferenciji profesora engleskog u Gdansku - 28th IATEFL Poland Conference. Uz zanimljive i vrlo primjenjive ideje, kolegice je upoznala članove s idejama kako sudjelovati u takvim konferencijama kao predstavnik HUPE-a.

      

Kolegice Jokić, kao predsjednica udruženja, i Blajić, kao potpredsjednica, također su okupljenim članovima predstavile sve prednosti koje HUPE nudi svojim članovima, a kolegice i kolege još su se neko vrijeme nakon sastanka ostali družiti i razmjenjivati ideje i iskustva.

Gordana Bujanić Tretinjak, prof., predsjednica podružnice HUPE Zagorje 


Srednja škola Bedekovčina