2021-04-27 07:57:10

Glasujte za najbolje radove za državno natjecanje

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih predložila je radove za koje se mogu dati glasovi do 4. svibnja 2021. i koji će biti nagrađani na smotri WorldSkills Croatia. Između ostalih, možete glasati i za projekt naše učenice Barbare Salatko.

Prosudbeno povjerenstvo odabralo 5 najboljih radova za sljedeće smotre radova učenika strukovnih škola:

WSC smotra radova za učenike s teškoćama WSC smotra Vježbeničkih tvrtki (VT) WSC međusektorska smotra učeničkoga stvaralaštva koja pokriva sljedeće obrazovne sektore: Šumarstvo, prerada i obrada drva Elektrotehnika i računarstvo Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija Graditeljstvo i geodezija Grafičke tehnologije i audiovizualnih tehnologija.

Na poveznici možete pogledati prezentacijske videouratke kojima se predstavljaju radovi te glasati za po jedan rad unutar svake smotre. Glasati je moguće samo jednom!

Online glasanje trajati će od 25. travnja 2021. do 04. svibnja 2021.

Učenici čiji radovi dobiju najveći broj online glasova osvojit će zlatnu medalju, a filmovi svih pet najboljih radova svake WSC smotre bit će prikazani na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

Za rad naše učenice Barbare Salatko u sklopu Međusektorske smotre Graditeljstvo i geodezija, koji je napravila pod mentorstvom Anamarije Aleksić Matijević, možete glasati na poveznici.


Srednja škola Bedekovčina