preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Tjedan mozga (Galerija + VIDEO)
Autor: Krasnodor Mikša, 24. 3. 2013.

 

Naša škola obilježila je dane mozga koji su se ove godine održali po 12. put za redom. U obilježavanju su sudjelovali učenici 2. Mb i 4. Mb razreda. 2.Mb razred uredio je hol naše škole raznim smješnim, zanimljivim i poučnim slikama mozga, prekrasnim plakatom koji je izradila učenica Jelena Šestan te vicevima o mozu i ´´mozgalicama´´. 


Učenici su bili podjeljeni u parovima. Jedni su objašnjavali zainteresiranima sve što ih je zanimalo o mozgu, drugi su pak djelili razne mozgalice, treći su na našem presjeku mozga pokazivali djelove i dr.

Učenici 4. Mb razreda pokazivali su kako se radi neurološki pregled te su i sami zainteresirani to mogli i isprobat i vjerujte nije ni malo lako. Imali smo i vlastitog fotografa, također učenika 2.Mb razreda koji je sve pomno zabilježio. Siguran sam kako ćemo i druge godine također obilježiti ovaj tjedan jer mozak je stvarno poseban organ i sve naše misli, zamisli, planovi, djela, riječi i ostalo polaze baš od njega i zato je vrlo važno da ljudi shvate njegovu funkciju i korisnost i cijene ga jer kome mozak ne funkcionira, u životu je nitko i ništa.

Zato pazite sebe i svoju glavu koja vam iz svakog dana treba.
 

Galerija.


Vedran Vugrin, 2. Mb

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju