preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Naši koraci za Daniela (Press Clipping)

Autor: Krasnodor Mikša, 12. 4. 2018.

 

 

 

 

22. travnja 2018. Vijeće učenika Srednje škole Bedekovčina organizira humanitarni koncert ''Naši koraci za Daniela'' s listom poznatih izvođača za učenika škole Daniela Plašća i njegovo robotsko odijelo.

Daniel Plašć je, nakon što je 2015. doživio nesreću, povrijedio leđnu moždinu te ostao nepokretan. Njegovi roditelji i prijatelji organizirali su nekoliko različitih akcija za kupnju robotskog odijela kojim bi Daniel opet mogao stati na noge. Robotsko odijelo je izrazito skupu (89.000 eura) pa ovim humanitarnim koncertom njegova škola barem malo želi pomoći.

Za svog kolegu, učenika i prijatelja Srednja škola Bedekovčina organizira koncerta ''Naši koraci za Daniela'' koji će se održati u sportskoj dvorani škole u nedjelju 22. travnja, u 19:00, a na kojem će nastupati Fiškali, Dejan Roginić, Ljubavnici, TS Brajde, Zadruga, Tomislav Goluban, Joy, Podvinčani, Darko Domijan, Josipa Lončar, Aljoša Mutić, Ventek i Mia Dimšić.

Cijena ulaznice iznosi simboličnih 25 kuna, a mogu se kupiti u Općini Bedekovčina, Centar Pubu u Bedekovčini, Gradu Zlataru i Srednjoj školi Bedekovčina, kao i prije samoga koncerta.

Zahvaljuju i sponzorima koji su se priključili ovom humanitarnom projektu: Općini Bedekovčina, Gradu Zlataru, Krapinsko-zagorskoj županiji i HDS ZAMP-u.
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju