preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zadnji dani nastave za maturante
Autor: Krasnodor Mikša, 17. 5. 2019.

 

 

Ponavljamo informacije dogovorene na sastanku s maturantima vezane uz zadnje dane nastave za maturante u ponedjeljak i utorak, odnosno ''norijadu''.


U ponedjeljak i utorak, 20. i 21. svibnja, nastava se odvija po rasporedu, dok će u srijedu, 22. svibnja, završni razredi prvih četiri sata imati nastavu po rasporedu o kojem će razrede obavijestiti voditeljica smjene. Peti sat maturanti imaju SRO s razrednicima, a šesti i sedmi sat okupljaju se na vanjskom igralištu i u 12,45 plešu Salonsko kolo.

Prema dogovoru, maturantima je od ponedjeljka dozvoljeno biti u svojim uniformama, a samo u srijedu, uz navedeno, dozvoljeno im je imati konfete i pjevati. Unošenje alkohola u školu ili dolazak na nastavu u alkoholiziranom stanju strogo je zabranjeno!

Svi ostali razredi imaju nastavu po rasporedu i pozivamo ih da dođu pogledati ples maturanata zadnji sat u utorak kako bismo se i na taj način oprostili od maturanata.

Maturantima želimo uspješan završetak nastave (i ubrzo srednjoškolskog školovanja) i da se zabave tijekom ''norijade'' poštujući druge učenike i pravila ponašanja u školi. Ujedno apeliramo na njih da paze na sebe i svoje kolege maturante.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju