preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Pripreme za mobilnost u Ubedu, Španjolska - Future in our hands
Autor: Daniela Usmiani, 20. 1. 2020.

 

 

Započeli smo s pripremama za mobilnost naših agrotehničara koji će u ožujku odraditi dvotjednu  stručnu praksu radeći na farmama u Ubedi, u Španjolskoj.


S jezičnim pripremama pod vodstvom nastavnice Mare Ivančević već smo počeli, a danas je petero učenika 4. P razgovaralo s koodrinatoricama tvrtke Euromind koja nam ganizira stručnu praksu u Španjolskoj.

  

Osim razgovora o kompetencijama i vještinama koje naši učenici već imaju vezano za temu stručne prakse, bilo je i razgovora o hobijima i aktivnostima koje učenici rade u slobodno vrijeme, osobnim interesima, kao i motivaciji za odlazak u Španjolsku. 

 

Na upit kako im je bilo i kako su se osjećali razgovarajući na engleskom putem Skypa učenici odgovaraju: "Pojela me nervoza, ali nije bilo teško. Zapravo super osjećaj, bit će i bolje kad budemo imali prilike više tako razgovarati.", D.B., i "Osjećao sam se vrlo uzbuđeno zbog suočavanja s novim izazovom, ali istovremeno je bio vrlo ugodan razgovor jer su koordinatorice iz Španjolske bile vrlo pozitivne.", FH.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju