preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radionice Vijeća učenika
Autor: Krasnodor Mikša, 29. 2. 2020.

 

 

 

Prošlog utorka, 18. veljače 2020., održan je cjelodnevni sastanak Vijeća učenika škole. Bili su prisutni svi predsjednici/predstavnici razreda, njih 32.


Na sastanku je održana radionica „'Savršena' škola/nastavnik/učenik“ u kojoj su učenici promišljali kako bi izgledala škola po njihovoj mjeri, koje bi vještine i osobine trebao imati „savršeni“ nastavnik i učenik. Neki su od njih i istaknuti kao osobe čije su osobine najbliže onima „savršenih“.

   

Nakon ove radionice održana je i radionica "Aktivizam i sudjelovanje mladih u procesima donošenja odluka i javnim politikama za mlade" u organizaciji Mreže udruga Zagor. Ciljevi radionice bili su osvijestiti mlade o važnosti njihove uloge kao aktivnih građana/ki te prikazati načine aktivnog sudjelovanja u društvu. Radionicu je održala Ivana Radanović u sklopu projekta "Lokalni info-centar za mlade Zagor'' koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Osim radionica, na sastanku je izabrana i nova predsjednica Vijeća učenika, Tea Mišković iz 3. Mb, te zamjenik Karlo Petrovečki iz 2. d. Dogovoreno je da se za skupljanje boca u kantu namijenjenu za tu svrhu na starom ulazu brinu Martin Gudan i Josip Gredičak, a za čepove koji se također prikupljaju za Udrugu za borbu protiv limfoma Jelena Brezak, Vinka Grđan, Lovro Hlebec i Sven Supina. Brigu o bocama i čepovima za gornju školu preuzima Lovro Hlebec.

Tatjana Papst

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju