preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Naši na natjecanjima
Autor: Krasnodor Mikša, 1. 4. 2020.

 

Prije otkazivanja daljnjih natjecanja učenika u struci, neka su se međužupanijska natjecanja ipak održala.

Kako su zbog neodržavanja nastave u školama i pokretanja nastave na daljinu neke vijesti izgubile na hitnosti, vrijeme je da se vratimo našim učenicima i njihovim mentorima i istaknemo njihove uspjehe na natjecanjima.


Instalateri grijanja i klimatizacije natjecali su u kategoriji Kućne instalacije, a natjecanje je održano u Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb. Predstavnici naše škole bili su Petar Gorički i Luka Horvat, mentor Ivan Tkalec, i bili su izvrsni treći.

Međužupanijsko natjecanje za zidare održano je u Obrtničkoj i industrijskoj graditeljskoj školi Zagreb. Naši zidari Dominik Hleb i Damir Kišur, uz mentora Ivana Deda, osvojili su 1. mjesto.

U Graditeljskoj školi Čakovec održano je natjecanje montera suhe gradnje. Naši monteri Martin Žigovečki i Dragutin Jakuš, mentor Ivan Mohač, osvojili su 2. mjesto.

Izravno, bez natjecanja plasirali su se keramičar-oblagač Karlo Matija, mentor Stjepan Sinković, i soboslikar-ličilac Matija Meštrović, mentor Franjo Ščapec.

   

Maja Šuštić na međužupanijskom natjecanju u disciplini Cvjećarstvo osvojila je 1. mjesto pod mentorstvom Božica Slivnjak Kruhek.

Na međužupanijskom natjecanju iz Zdravstvene njege naša učenica Anamarija Grozdek, uz mentorstvo Nikolina Ferenčak, osvojila je drugo mjesto i plasirala se na državno natjecanje.

   

Leonardo Trdinšak, mentor Jovica Janjatović, iz Graditeljska tehnologija i Marta Horvatek, mentorica Sanja Markuš, iz Arhitektonske tehnologije također su se plasirali na državno natjecanje.

Kada će se i hoće li se uopće održati državno natjecanje na koje su se plasirali naši učenici, još se ne zna, ali svejedno možemo biti ponosni na njihov uspjeh.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju