preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Upute o dolasku u Učenički dom

Autor: Krasnodor Mikša, 4. 9. 2020.

Učenički dom Srednje škole Bedekovčina otvara svoja vrata za učenike naše škole, ali i drugih škola u nedjelju 6. rujna i od 14 h nadalje prima učenike. Učenike naše škole upućujemo da obavezno pažljivo pročitaju „Informacije o početku 2020./2021. školske godine“ .

Nedjelja uoči početka nastave je tradicionalno u našem domu bila dan okupljanja, veselja, druženja i zagrljaja i djelatnika i učenika. Iako je topla dobrodošlica važna, zdravlje i sigurnost naših učenika su najvažniji stoga ćemo ove školske godine zbog svima dobro poznatih okolnosti naš prvi dan organizirati drugačije.

Molimo vas za razumijevanje, strpljenje i suradnju kako bi doček učenika i roditelja i smještaj učenika prošao bez štetnih posljedica!

U svrhu sprečavanja i suzbijanja epidemije COVID-19 u učeničkim domovima, na dan prijema bit će otvorena dva ulaza u dom i djelatnici doma će propuštati učenike i roditelje poštujući mjere fizičke distance. Iz istog razloga, RODITELJSKI SASTANAK najavljen u 17h, NEĆE se održati! Roditelji će dobiti pismene upute i kontakte odgajatelja te stručno – razvojne službe.

PRIJEM UČENIKA

  1. U nedjelju 6. rujna u dom dolaze samo učenici prvih razreda, učenici 3.Ma razreda i učenici drugih škola kojima nastava započinje u ponedjeljak 7. rujna 2020. (ŠUDIGO, SŠ Zabok, SŠ Zlatar).
  2. Ostali učenici pohađaju nastavu on line i dolaze u dom tijekom tjedna sukladno rasporedu vježbi i praktične nastave koji će dobiti u ponedjeljak od svojih razrednika
  3. „Stari“ učenici ulaze u dom i smještavaju se u sobu bez pratnje roditelja
  4. „Novi“ učenici ulaze u dom u pratnji jednog roditelja  kada matični odgajatelj dođe po njih na ulaz

Veselimo se vašem dolasku, nadamo se  uspješnoj suradnji i svima želimo zdravlja i uspjeha u novoj školskoj godini!

Djelatnici Doma SŠ Bedekovčina
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju