preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Drugo mjesto na Državnom natjecanju u futsalu (galerija+video+Press Clipping)

Autor: Krasnodor Mikša, 26. 4. 2017.

 

U Poreču se odigravalo Državno prvenstvo školskih sportskih društava u futsalu na kojem su nogometaši Srednje škole Bedekovčina osvojili 2. mjesto i time ostvarili najveći uspjeh Školskog sportskog društva Bedex.

Nogometaši ŠSD Bedex natjecali su se u A skupini zajedno s učenicima I. tehničke škole Tesla iz Zagreba (Školsko sportsko društvom Tesla) i Ekonomske škole iz Splita (Octopus Split).

U prvoj utakmici pobijedilo je ŠSD Tesla (1:3), ali pobjedom od 3:2 protiv nogometaša iz Ekonomske škole Split ŠSD Bedex osiguralo je drugim mjestom u skupini A prolazak u daljnje natjecanja, gdje ih je u polufinalu čekala Elektrotehnička škola iz Nove Gradiške (ŠSD Elektrotehničar).

Bedekovčanski nogometaši pobijedili su i u toj utakmici na penale (8:7) nakon što je u regularnom dijelu završeno neriješenim rezultatom 1:1. U finalu ih je čekala Turistička škola iz Pule koje je u dosadašnjem natjecanju također imala jedan porez i dvije pobjede.

Iako su u većini utakmice finalisti bili podjednaki (poluvrijeme 0:0), nogometaši Školskog sportskog društva iz Pule na kraju su bili bolji i pobijedili 6:0. No, bez obzira na poraz u finalu, nogometaši Školskog sportskog društva Srednje škole Bedekovčina ipak su u futsalu ostvarili najveći sportski uspjeh u povijesti postojanja, 2. mjesto na državnom natjecanju.

Za ŠSD Bedex igrali su Krunoslav Boroša, Goran Knezić, Matija Bobek, Dominik Ruk, Ivan Bosec, Kristijan Starešina, Matej Hoić, Marko Mlinarić, Martin Šlogar i Lukas Stojak. Trener nogometaša je prof. Roman Balen.

Organizator cijelog natjecanja na kojem su se natjecali mladići i djevojke i u košarci, rukometu, odbojci, stolnom tenisu i badmintonu bio je Hrvatski školski sportski savez.

Na poveznicama možete pročitati članke na Zagorje.com i Zagorje International, a galeriju slika pogledajte na službenoj Facebook stranici Srednje škole Bedekovčina.
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju