preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Početak državne mature
Autor: Krasnodor Mikša, 3. 6. 2019.

U četvrtak, 6. lipnja 2019., počinje polaganje ispita državne mature i traje do 26. lipnja 2019. Stoga će doći do nekih promjena i prilagodbi u radu škole.


Svi ispiti prvog i drugog tjedna državne mature (dakle, još za vrijeme trajanja nastave) pisat će se u drugom dijelu glavne zgrade (tamo gdje je stara dvorana).

Ispiti koji se pišu nakon završetka nastave, od 17. lipnja nadalje, pisat će se u glavnoj zgradi škole.

Učenici koji pristupaju ispitima moraju najkasnije pola sata prije ispita doći na predviđeno mjesto s osobnom iskaznicom. Sa sobom na ispit možete ponijeti bocu vode, ali etiketa mora biti uklonjena. Hranu je zabranjeno unositi.

Na ispit smijete ponijeti pribor kako je preporučeno u ispitnim katalozima za pojedini predmet, odnosno kako piše u Vodiču kroz ispite državne mature, koji se nalaze na stranicama Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Sva pitanja vezana uz državnu maturu možete uputiti ispitnim koordinatorima u živo, preko grupe na Facebooku ili mailom matura.bedekovcina@gmail.com.

Zbog pisanja ispita za sve ostale učenike bit će otvoren stari ulaz u školu, a školsko zvono bit će deaktivirano. Učenike koji imaju nastavu tijekom ovog tjedna molimo da svojim ponašanjem ne ugrožavaju pisanje ispita i da budu maksimalno kolegijalni prema maturantima kojima o uspjehu na ispitima državne mature ovisi upis na studij. Ujedno molimo da se ne zadržavaju u okolini škole, pogotovo ne ispod prozora gdje će maturanti pisati ispite.

Svim učenicima želimo puno uspjeha!

Krasnodor Mikša, Daniela Usmiani,

ispitni koordinatori

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju