preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

vijesti
VIDEO - Projekt Kurikulum za pedologiju na HRT-u
Krasnodor Mikša / datum: 16. 2. 2012. 16:03

 

U petak, 17. veljače 2012., prikazana je na Hrvatskoj televiziji emisija Putem europskih fondova u sklopu koje je prikazan prilog o završenom projektu Kurikulum za pedologiju koji je provodilo Poljoprivredno učilište naše škole.


[OPŠIRNIJE]Završna konferencija IPA projekta "Kurikulum za pedologiju"
Daniela Usmiani / datum: 30. 9. 2011. 22:04

  

U ponedjeljak, 19. rujna 2011., u prostorijama Poljoprivrednog učilišta Srednje škole Bedekovčina održana je završna konferencija projekta Kurikulum za pedologiju.

Na konferenciji je predstavljen modificirani pedološki kurikulum i novoopremljen pedološki laboratorij za ispitivanje tla. Voditeljica projekta, Mirjana Hudi-Vlahek, ponovila je ukratko sve o povijesti projekta i o njegovoj primjeni u budućnosti.

Provedbom projekta povećao se broj i kvaliteta poljoprivrednih proizvoda koji su izravno povezani s analizom tla, odnosno nastao je kurikulum temeljen na ishodima učenja prema novoj metodologiji koja će pripomoći uspješnijem izvođenju nastave za učenike Poljoprivrednog učilišta i sve zainteresirane.

Projekt je financijski podržala Europska unija u sklopu IPA IV. komponente – razvoj ljudskih potencijala. Uz Europsku uniju, partneri projekta bili su Gospodarska škola Čakovec, Srednja škola Dragutina Stražimira Sveti Ivan Zelina i Zagorska razvojna agencija.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju