preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login
vijesti
Projekt Zdravo! - nastavak (galerija)
Krasnodor Mikša / datum: 3. 3. 2016. 17:53

 

 

Započela je treća edukacija vršnjačkih edukatora - volontera u projektu Zdravo!, programu promocije zdravih navika i zdravih stilova života. 


[OPŠIRNIJE]NE govoru mržnje na internetu!
Krasnodor Mikša / datum: 18. 3. 2014. 17:02

 

Ministarstvo socijalne politike i mladih provodi nacionalnu kampanju „NE govoru mržnje na Internetu“ čiji je glavni cilj senzibilizirati mlade i javnost o važnosti poštovanja ljudskih prava i negativnim utjecajima govora mržnje.


[OPŠIRNIJE]Nasilne veze su bezveze
Krasnodor Mikša / datum: 10. 3. 2014. 20:01

 

 

Anja Pečnik, Anamarija Puklin i Simona Hren sudjelovale su na treningu vršnjačke edukacije u organizaciji CESI-ja.


[OPŠIRNIJE]Dan narcisa
Krasnodor Mikša / datum: 5. 3. 2014. 20:25

 

 

Dan narcisa je humanitarna akcija u kojoj se toga dana prodaju poklonjeni narcisi, a prikupljena sredstva namijenjena su prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Ova manifestacija održava se pod zajedničkim sloganom u svim gradovima Hrvatske.


[OPŠIRNIJE]Zajedno do dječjeg osmijeha - završetak akcije (Press Clipping)
Krasnodor Mikša / datum: 31. 3. 2013. 12:11

 

Već ste sigurno upućeni u akciju 1. grupe 4. Ma razreda "Zajedno do dječjeg osmijeha" kojoj je cilj bio prikupljati higijenska sredstva, dječju hranu, igračke i slično za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. Sredstva smo prikupljali u Srednjoj školi Bedekovčina, Osnovnoj školi Bedekovčina te područnim poslovnicama Trgocentra u Bedekovčini.


[OPŠIRNIJE]Dan narcisa
Krasnodor Mikša / datum: 15. 3. 2013. 07:51

 

 

Jučer je u školi u organizaciji Zagorske lige za borbu protiv raka i učenika 3. i 4. Ma obilježen Dan narcisa prigodnom prodajom narcisa.


[OPŠIRNIJE]Akcija Daj 5 za čišći svijet (+GALERIJA)
Krasnodor Mikša / datum: 12. 3. 2013. 20:15

 

 

Učenici 2. grupe 4. Ma razreda organiziraju akciju čišćenja okoliša pod nazivom ''Daj 5 za čišći svijet'' i time žele osvijestiti učenike o važnosti čistoće okoliša škole i njezine okolice. 


[OPŠIRNIJE]Akcija učenika ''Zajedno do dječjeg osmjeha''
Krasnodor Mikša / datum: 24. 2. 2013. 20:14

 

 

I ove godine možete biti humanitarni i pomoći onima kojima je najpotrebnije, djeci. Od 25. veljače kreće akcija 1. grupe 4. Ma razreda pod nazivom "Zajedno do dječjeg osmjeha" u sklopu predmeta Metodika zdravstvenog odgoja.


[OPŠIRNIJE]2. susret projektnih timova projekta "EU Teens in Search of New Role Models" u Budimpešti (Press Clipping + Galerija)
Daniela Usmiani Krasnodor Mikša / datum: 10. 2. 2013. 18:51

 

 

Učenici i profesori Srednje škole Bedekovčina vratili su se s 2. susreta projektnih timova u sklopu Comeniusovog projekta ''EU Teens in Search of New Role Models'' (Mladi Europe u potrazi za novim uzorima) koji se održao u Budimpešti od 3. 2. 2013. do 8. 2. 2013.

 


[OPŠIRNIJE]Projekt Crveni pijetao Etno grupe
Krasnodor Mikša / datum: 27. 12. 2012. 09:09

 

 

Etno grupa i dalje radi punom parom! Nakon svih tih školskih satova i prekratkih odmora, odlučile smo napraviti nešto za usnuli duh Hrvatskoga zagorja i prenuti ga iz sna gromoglasno neboparajućim - Kukurikuuuuuuuu!


[OPŠIRNIJE]Aktivnosti Zvireka
Krasnodor Mikša / datum: 3. 12. 2012. 19:50

 

 

Učenici 4.Mb razreda uključili su se u aktivnosti školske učeničke zadruge "Zvirek" branjem i pakiranjem cvijeta lipe. 


[OPŠIRNIJE]Smotra učeničkih zadruga u Primoštenu
Krasnodor Mikša / datum: 19. 10. 2012. 20:29

 

 

Od 15. do 17. listopada 2012. godine održavala se u Primoštenu 24. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske na kojoj je sudjelovala i učenička zadruga „ZVIREK“ iz Srednje škole Bedekovčina.


[OPŠIRNIJE]Projekt Šafran - podsjetimo se...
Krasnodor Mikša / datum: 9. 3. 2012. 15:36

 

Šafrani, koje smo posadili prošle godine u sklopu projekta, procvjetali su.


[OPŠIRNIJE]Projekt Želimo život bez nasilja
Krasnodor Mikša / datum: 13. 11. 2011. 17:50

 

Učenici Srednje škole Bedekovčina 4. 11. 2011. sudjelovali su na priredbi u Zaboku, u gimnaziji A. G. Matoš povodom projekta „Želimo život bez nasilja“. Projekt se provodio u svim srednjim školama Krapinsko-zagorske županije, a Srednja škola Bedekovčina bila je jedan od sudionika tog projekta.


[OPŠIRNIJE]Projekt Šafran
Krasnodor Mikša / datum: 10. 11. 2011. 15:45

 

Projekt šafran (The Crocus Project) je cjelogodišnja aktivnost u koju se uključuju svake godine škole iz cijeloga svijeta, pa i naša. Projekt šafran na opipljiv način upoznaje mlade ljude s temom Holokausta i podiže svijest o opasnostima diskriminacije, predrasuda i nesnošljivosti.


[OPŠIRNIJE]Nastup na Festivalu matematike u Puli
Daniela Usmiani / datum: 5. 5. 2011. 09:08

  

Vrijedni tim učenika Srednje škole Bedekovčina marljivo je radio puna tri mjeseca na projektu Veliki Tabor kojim smo predstavili našu županiju očima matematike.

Nastupili smo u okviru projekta  „Matematika +“ koji je dio Festivala matematike i održao se u Puli  14. i 15.travnja 2011.  Također smo sudjelovali i u timskom natjecanju iz matematike.

 


[OPŠIRNIJE]Treće mjesto na državnom natjecanju!!!!!
Daniela Usmiani / datum: 26. 3. 2011. 21:43

         

Naši učenici vratili su se iz Primoštena s državnog natjecanja Ekološki kviz ''Lijepa naša'' s osvojenim izvrsnim trećim mjestom. Na natjecanje su otišli nakon osvojenog prvog mjesta u Županiji (LINK: http://ss-bedekovcina.skole.hr/?news_hk=1&news_id=715&mshow=1155#mod_news).

Uz mentoricu prof. Boženu Dragčević, na natjecanju su sudjelovali Tomislav Jakuš, Alen Supina, Barbara Sokolić i Dominik Mihalinec. Natjecanje se sastojalo od kviza, prezentacije i usmenog dijela ispita.

Naši učenici predstavljali su se istraživačkim radom ''Imela'' kojim su proučavali rasprostranjenost i ljekovita svojstva imele. Učenici su spojili terensku nastavu s istraživačkim radom vezanim uz ljekovitost biljke od koje se radi i poznata istarska rakija biska.

Još jednom čestitamo!

 


[OPŠIRNIJE]Projekt šafran
Daniela Usmiani / datum: 21. 12. 2010. 20:20

     

Srednja škola Bedekovčina uključila su u projekt ''Šafran'' koji zajedno organiziraju Spomen-područje Jasenovac i Holocaust Education Trust Ireland kojim se obilježava sjećanje na stradalu djecu u Holokaustu.
Projekt se sastoji od sadnje lukovica šafrana koji se sade u jesen  u znak sjećanja na milijun i pol židovske djece i tisuće druge djece stradale u Holokaustu. Žutu cvjetovi podsjećaju na žute Davidove zvijezde koje su židovi bili prisiljeni nositi pod nacističkom vlašću.
Šafran cvate krajem siječnja ili početkom veljače, otprilike u vrijeme Međunarodnog dana sjećanja na Holokaust koji se obilježava 27. siječnja.
Učenici naše škole, zajedno s profesorima,  posadili su 22. 11. 2010. lukovice šafrana ispred glavnog ulaza u školu i time se početno uključili u ovaj projekt.
Više u galeriji.
 


[OPŠIRNIJE]Projekt Etnološke grupe
Daniela Usmiani / datum: 19. 10. 2010. 08:51

    

Za ovogodišnji projekt grupe Etnologija izabrali smo nešto sasvim novo i drugačije: odlučili smo se baviti ekologijom i zaštićenim životinjskim vrstama, kako u našem kraju tako i u cijeloj lijepoj našoj Hrvatskoj.

 

            


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju