preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Tradicionalno božićno druženje u Lobor-gradu (galerija+Press Clipping)

Autor: Krasnodor Mikša, 1. 1. 2017.

 

 

Predzadnji dan polugodišta učenici Medicinskog učilišta i njihovi nastavnici s veseljem i radošću posjetili su Dom za stare osobe Lobor-grad u duhu božićnog darivanja i slavlja.

Tradicionalno, već petu ili možda još i koju godinu više, učenici i nastavnici, u okviru vježbi iz Etike u sestrinstvu, Zdravstvene njege – zaštita mentalnog zdravlja i Metodike zdravstvenog odgoja, pripremaju izradu božićnih čestitki za korisnike Doma. Ove godine ovoj plemenitoj akciji pridružili su se i učenici graditeljskog učilišta s nastavnicama matematike i izrađivali čestitke u sklopu projekta Večer matematike. Čestitke su personalizirane kako bi svaka osoba osjetila duh zajedništva koji se osobito budi u ovo božićno vrijeme.

Medicinari su svoju skrivenu kreativnost i talente recitiranjem, pjevanjem i sviranjem iskazali pripremom prigodnog programa. Ne smijemo zaboraviti ni roditelje naših učenika i njihov doprinos u pripremi domaćih kolača koji se prilikom posjeta i druženja dijele korisnicima i tako, na još jedan skroman način, božićni duh i veselje želi prenijeti na sve one koji ne mogu ove blagdane proslaviti u krugu svojih obitelji i toplini doma.

Hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli da božićna akcija medicinara uspije, hvala djelatnicima Doma na ugodnom prijemu i druženju i veselimo se svim budućim zajedničkim aktivnostima.

Galerija.

Učenici Medicinskog učilišta
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju