preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Knauf Junior Trophy 2017. (galerija)

Autor: Krasnodor Mikša, 14. 7. 2017.

 

 

Monteri suhe gradnje, sada već bivši učenici, Domagoj Vazdar i Marko Vrbanc, i njihov mentor Ivan Mohač sudjelovali su na 12. po redu natjecanju Knauf Junior Trophy u Sofiji, Bugarska.

Natjecanje u znanju i vještinama montera suhe gradnje održalo se od 4. do 7. srpnja, a organizira ga Knauf Group u jednoj od zemalja u kojoj ima svoje predstavništvo. Kao predstavnik tvrtke Knauf Hrvatska natjecanju je prisustvovao i Domagoj Aćimović, instruktor suhe gradnje u tvrtci.

Na natjecanju sudjeluju po dva učenika, najbolja u državi u kojima Knauf ima svoje predstavništvo. Ove godine iz Hrvatske su bili pozvani Domagoj Vazdar i Marko Vrbanc koji su bili najbolji na ovogodišnjem Državnom natjecanju graditeljskih i geodetskih škola koje se održalo u Bedekovčini.

   

Ove je godine na natjecanju sudjelovalo 13 europskih škola koje obrazuju montere suhe gradnje koji su se natjecali u dvije discipline: provjera znanja i praktični dio. Pisani dio natjecanja (provjera znanja) ispitivao je znanje iz struke, dok su tijekom praktičnog rada natjecatelji radili zid i strop. Naši su učenici osvojili jako dobro 11. mjesto.

Nakon natjecanja za učenike i stručne učitelje organizirani su poučni izleti u Veliko Tarnovo i razgledavanje glavnog bugarskog grada, Sofije.

Ovo je natjecanje izvrsno u stjecanju iskustava u radu i međunarodnom okruženju, kao i promoviranju strukovnih zanimanja.

Galerija.
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju