preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Međunarodni sajam obrta i poduzetništva u Celju (galerija)

Autor: Krasnodor Mikša, 27. 9. 2017.

 

 

 

Nastavnici Graditeljskog učilišta Sandra Tuđa, Damir Bešenić i Daniel Borovčak posjetili su 15. rujna MOS – Međunarodni sajam obrta i poduzetništva u Celju. 

Na sajam su stigli na poziv g. Šime Filipovića iz tvrtke Creaton, kao jednog od izlagača na sajmu. Ove godine sajam je održan 50. jubilarni put, a kao zemlja partner predstavila se Republika Hrvatska.

MOS je najveći poslovno-sajamski događaj u Sloveniji na kojemu je ove godine svoje proizvode izložilo više od 1.000 izlagača iz više od 35 zemalja, a posjetilo ga je više od 125.000 posjetitelja.

Dio sajma koji je predstavljao područje građevine obuhvaćao je građevinske proizvode i materijale, građevinsku stolariju, kamine, peći i štednjake, energetiku, vanjske i unutarnje podne obloge, unutarnji namještaj i opremu, montažne kuće i okućnice.

Tvrtka Creaton, koja je nastavnicima omogućila besplatne ulaznice, vodeća je njemačka tvrtka u proizvodnji krovnih pokrova s više od 245 godina iskustva, a na sajmu je izložila svoja suvremena rješenja za oblaganje krovova koja uključuju najveći asortiman glinenih crjepova, kao i proizvode od vlakno-cementnih krovnih ploča.

Galerija.

Sandra Tuđa
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju