preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Prva razmjena u E-medici (galerija)

Autor: Krasnodor Mikša, 10. 2. 2017.

 

 

Prva razmjena između učenika i nastavnika Srednje škole Bedekovčina i Škole za medicinske ststre Vrapče u sklopu projekta E-medice održana je u srijedu, 7. veljače 2017., u našoj školi.   

Razmijenili smo ideje i radili na zajedničkoj prezentaciji projekta. Trudili smo se biti dobri domaćini i goste poveli u razgledavanje škole i na ručak u Učenički dom. Vrijeme smo iskoristili za bolje međusobno upoznavanje i uživanje u korisnom radu. Ovaj projekt nas je povezao i ostavio prostor za druženje izvan toga.

Na kraju smo još jednom prošli radni materijal i dogovorili završne aktivnosti na našem projektu i za  novi susret u Školi za medicinske sestre Vrapče.

Jedan od primarnih segmenata projekta "E-medica'' je i razmjena učenika. Kako je projektom predviđeno, učenici (3-5 učenika) sa svojim voditeljima odlaze u posjet drugoj zdravstvenoj školi gdje sudjeluju u redovnom nastavnom procesu. Na taj se način učenici i njihovi nastavnici upoznaju s radom škole, a pri tome se spremaju za izrade zajedničkih projekata.

Ovaj segment "E-medice" trebao bi poboljšati komunikativnost i upoznati škole međusobno. Učenici bi kroz druženja i sudjelovanje u nastavi sagledavali odgojno-obrazovni prces na sasvim drugi način i prenosili iskustva u svoju sredinu. Nastavnici bi upoznavali škole, svoje kolege, njihove metode rada....

Sudionici razmjene iz Škole za medicinske sestre Vrapče bili su Mirjana Kozina, Tea Čačko, Patricija Tomašković, dok iz Srednje Škole Bedekovčina Štefica Sukreški, Carlo Čukoić, Borna Grabušić, Katarina Grandavec, Petra Pavetić, Martin Posarić, Luka Rafajec i Natalija Vlahek.

Galerija.

Štefica Sukreški
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju