preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Nogometaši na državno natjecanje

Autor: Krasnodor Mikša, 22. 3. 2017.

 

 

Nogometaši školskog nogometnog tima plasirali su se u završnicu Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u futsalu (malom nogometu).

Nakon što su osvojili prvo mjesto u Krapinsko-zagorskoj županiji, nogometaši škole plasirali su se na Poluzavršno natjecanje skupina Centar u kojem su igrali predstavnici Zagrebačke županije (Srednja škola Ban Josip Jelačić, Zaprešić), Bjelovarsko-bilogorske županije (Tehnička škola Bjelovar), Sisačko-moslavačke županije (Tehnička škola Sisak) i Krapinsko-zagorske županije. 

Nogometaši SŠ Bedekovčina u polufinalu su pobijedili Tehničku školu iz Bjelovara 8:3, a u finalu nadmoćno Tehničku školu Sisak 9:2.

Za Srednju školu Bedekovčina igrali su Krunoslav Boroša, Goran Knezić, Matija Bobek, Dominik Ruk, Ivan Bosec, Patrik Turk, Kristijan Starešina, Matej Hoić, Marko Mlinarić, Martin Šlogar i Lukas Stojak, dok je trener ekipe prof. Roman Balen.

Pobjedom u poluzavršnici, nogometaši odlaze na državno natjecanje, Sportske igre, koje će se održati krajem travnja u Poreču.
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju