preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Početak obrazovanja za energetski učinkovitu gradnju

Autor: Krasnodor Mikša, 20. 4. 2017.

 

 

Pozivamo sve zainteresirane radnike i poslodavce da se prijave na izobrazbu i certificiranje za energetski učinkovitu gradnju koja će u SŠ Bedekovčina početi 12. i 13. svibnja 2017. teoretskim dijelom edukacije za sva zanimanja.  

Do kraja kolovoza 2017. godine izobrazba je sufinancirana iz projekta CROSKILLS te stoga BESPLATNA za sve polaznike (do popunjenja mjesta). Stoga se prijavite što prije i tako osigurajte svoje mjesto na besplatnoj izobrazbi!

CROSKILLS izobrazba odvijat će se u 12 trening centara, a programi su prilagođeni zahtjevima radnika i poslodavaca te traju od 20 do 30 sati kombinirane teorijske i praktične nastave (4 -10 dana u popodnevnim satima i vikendom, ovisno o modulu izobrazbe). Nakon uspješno položenog ispita polaznici dobivaju certifikat koji važi 5 godina, uz obvezno stručno usavršavanje. Program izobrazbe u skladu je s nacrtom Pravilnika o sustavu izobrazbe i certificiranja građevinskih radnika koji ugrađuju dijelove zgrade koji utječu na energetsku učinkovitost u zgradarstvu, a koji je objavljen na linku Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=4765.

Prijavni obrazac i kalendar izobrazbe možete preuzeti u prilogu, ali i na http://www.croskills.hr/#dokumenti.

 
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju