preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Foto natječaj za učenike strukovnih škola

Autor: Krasnodor Mikša, 12. 5. 2017.

 

 

Europski centar za razvoj strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (CEDEFOP) provodi međunarodni foto natječaj samo za učenike strukovnih zanimanja na temu iskustva u strukovnom obrazovanju.

Zadatak je da se formira ekipa od tri učenika i mentora koji će napraviti foto oriču od 3 do 5 slika koje će popratiti s tekstualnim dijelom od najviše 100 riječi kojima će prikazati svoje iskustvo u svijetu strukovnog obrazovanja. Pojedina škola može prijaviti više timova.

Prijava na natječaj vrši se preko interneta na stranici Europskg centra za razvoj strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (CEDEFOP). 

Natječaj traje do 15. srpnja 2017., a nagrada najboljem timu bit će dodijeljena 24. studenoga 2017. godine na završnom događanju Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u Bruxellesu. Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, održat će se na razini Europske unije od 20. do 24. studenoga 2017. godine, s ciljem predstavljanja brojnih mogućnosti koje nudi strukovno obrazovanje i osposobljavanje mladim ljudima i odraslima kako bi otkrili svoje talente i razvili specifična znanja i vještine za radna mjesta današnjice, ali i sutrašnjice.

Srednja škola Bedekovčina prošle se godine prvi puta uključila u obilježavanje Europskog tjedna strukovnih vještina pa vas pozivamo da se i ove godine aktivno uključite i svojim događanjima i aktivnostima date doprinos Europskom tjednu vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te podizanju svijesti o mogućnostima i važnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te njegovoj promociji kao prvom izboru u odabiru karijere.


Priloženi dokumenti:
2017_cedefop_photo_award_rules_en.docx (52.30 KB)


CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju