preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Agra 2017. (galerija)

Autor: Krasnodor Mikša, 9. 9. 2017.

 

 

Nastavnici Poljoprivrednog učilišta posjetili su 31. kolovoza Gospodarski sajam "AGRA 2017" u Gornjoj Radgoni (Republika Slovenija). 

55. međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA najveći je i najvažniji poljoprivredno prehrambeni sajam u Srednjoj Europi i posjetiteljima je ponudio brojne izložbene novosti iz područja poljoprivrede i prehrane, s atraktivnim izložbama domaćih životinja. U pet dana sajma predstavilo se preko 1.700 izlagača iz 30 država. Država partner ovogodišnjeg sajma je Kina.

Osim spomenutih događaja, AGRA predstavlja vodeće svjetske brandove u području poljoprivredne i šumske mehanizacije, novosti na području opreme i sredstava za preradu ekološki prihvatljivih proizvoda te vrhunske prehrambene proizvode, hranu, vina, kako one iz slovenske prehrambene industrije tako i iz seljačkih domaćinstava.

   

Nastavnici Poljoprivrednog učilišta naše škole Božica Slivnjak Kruhek, Ivana Biondić Ohnjec, Daniel Gavran, Neven Krušelj i Slavko Vinković proučavali su novitete i globalne marke s područja proizvodnje mehanizacije za poljoprivredu, šumarstvo, vinogradarstvo, vrhunske prehrambene proizvode, vina, najsuvremeniju opremu za prehrambenu industriju i vinogradarstvo, gradnju za potrebe poljoprivrede, zaštitu okoliša, sjemensku robu, stočnu hranu i sredstva za zaštitu okoliša, i sredstva za zaštitu životinja i biljaka.

Galerija.

Daniel Gavran
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju