preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > ŠKOLA
Vijesti

Europska oznaka kvalitete za projekt IT or not IT

Autor: Krasnodor Mikša, 9. 11. 2017.

 

 

 

Srednja škola Bedekovčina dobitnik je Europske oznake kvalitete za svoj eTwinning projekt “IT or not IT?” Reaching our goals equipped with ICT tools.

Europska oznaka kvalitete je oznaka uspjeha koju od listopada 2012. godine dodjeljuje Središnja služba za podršku školama koje sudjeluju u projektima.

Projekt “IT or not IT?” Reaching our goals equipped with ICT tools istaknuo se u pedagoškoj inovativnost, uključenosti u kurikulum, komunikaciji i razmjeni među partnerskim školama, suradnji među partnerskim školama, upotrebi tehnologije i rezultatima projekta.

   

Projekt koji je završio prije godinu dana poticao je održivi razvoj informatičke pismenosti, jezika i socijalnih vještina naših učenika pomoću interaktivne nastave i učenja kroz e-learning platforme i stvaranje multimedijskih nastavnih materijala, uz virtualnu komunikaciju  i nekonvencionalnu nastavu temeljenoj na kombinaciji različitih disciplina.

U projektu je sudjelovalo 5 srednjih škola, iz Španjolske, Cipra, Češke, Poljske i Hrvatske, a koordinatori projekta za našu školu bili su Tatjana Papst i Tomislav Čekolj.

 
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju