preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Međunarodni dan tjelesne aktivnosti
Autor: Krasnodor Mikša, 10. 5. 2017.

 

 

Povodom Međunarodnog dana tjelesne aktivnosti učenici 3. Mb razreda, fizioterapeutski tehničari, sa svojim nastavnicima organizirali su zajedničko vježbanje učenika i djelatnika škole u nekoliko termina.


10. svibnja obilježava se Međunarodni dan tjelesne aktivnosti koji ima za cilj podignuti svijest kod ljudi o važnosti fizičke aktivnosti i redovitog vježbanja. Tjelesna neaktivnost veliki je problem današnjice zbog sjedilačkog načina života, manjka slobodnog vremena i nedovoljne educiranosti o važnosti vježbanja.

   

3. razred fizioterapeutskih tehničara ukazao nam je na važnost bavljenja sportom i tjelesnom aktivnošću jer danas nije više imperativ zdravo i dobro tijela, nego općenita briga za psihofizički status, u smislu dobre kondicijske spremnosti za svakodnevne izazove na poslu, smanjenje stresa, pozitivan stav prema svemu što radimo i dakako boljeg i zdravijeg okruženje u kojemu radimo i živimo.

Zahvaljuju i svim djelatnicima i učenicima koji su se odazvali kako bi zajedno obilježimo Međunarodni dan tjelesne aktivnosti zajedno.
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju