preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login
Samovrednovanje

Naša škola izabrana je među 20 strukovnih škola u Republici Hrvatskoj za sudjelovanje u

PILOT PROJEKTU "RAZVOJ OSIGURANJA KVALITETE U STRUKOVNOM OBRAZOVANJU I OSPOSOBLJAVANJU".

Projekt financira Europska unija, a partner u projektu je Agencija za strukovno obrazovanje. Sljedećih godinu dana Povjerenstvo za kvalitetu naše škole zajedno s učenicima i nastavnicima bavit će se ispitivanjem kvalitete na svim područjima našeg rada, samovrednovanjem vlastitog sudjelovanja u nastavnim i ostalim procesima. U odnosu na podatke dobivene ispitivanjem učenika, nastavnika, roditelja i naših vanjskih partnera o zadovoljstvu školom, zajedno s analizama Povjerenstva te uz pomoć našeg vanjskog vrednovatelja, radit ćemo na ispravljanju svih ustanovljenih nedostataka i jačanju naših prednosti i dobrih strana.

Cilj je uspostaviti model razvoja kvalitete koji će se nakon Pilot programa primjenjivati u svim strukovnim školama Republike Hrvatske. Krajnji cilj svih nas je stvoriti kvalitetnu školu, sa zadovoljnim učenicima, nastavnicima, roditeljima i lokalnim partnerima.

Povjerenstvo za kvalitetu naše škole čine:

                  Tatjana Papst, prof. – stručnjakinja za kvalitetu

i članovi povjerenstva

Zlatko Radman, prof.

Sanja Markuš, prof.

Mirjana Hudi Vlahek, dipl. agr.  

                   Vanjska vrednovateljica naše škole: Snježana Zbukvić Ožbolt, prof.

Misija i vizija:

 

Priloženi dokumenti:
Misija i vizija skole.docx

Aktivnosti Srednje školi Bedekovčina

Pedagoginja škole Tatjana Papst provela je anketu sa učenicima, roditeljima i profesorima naše škole i rezultate prikazala u prezentaciji.

 Istraživanje o zadovoljstvu školom

vijesti
Mjerenje kvalitete u odgoju i obrazovanju
Krasnodor Mikša / datum: 21. 11. 2017. 09:55

 

 

Školska pedagoginja, prof. Tatjana Papst, daje analizu mjerenja kvalitete u procesu samovrednovanja u našoj školi tijekom proteklih šest godina.


[OPŠIRNIJE]Samovrednovanje i kvaliteta od 2011. do 2017.
Tatjana Papst / datum: 3. 11. 2017. 16:57

[OPŠIRNIJE]Rezultati ankete
Daniela Usmiani / datum: 11. 5. 2011. 21:33

Na stranicama škole (Projekti Samovrednovanje) postavljena je grafička analiza istraživanja Ispitivanje zadovoljstva školom, koju je provela školska pedagoginja Tatjana Papst u sklopu projekta Samovrednovanje.
Na bazi 800 ispitanika (učenika, roditelja i nastavnika) provela je istraživanje o zadovoljstvu organizacijom, funkcioniranjem i radom škole i nastavnika, stručnih službi i ostalih djelatnika, kao i stanjem škole i uvjetima rada. Dobiveni rezultati koristit će se kao početna točka u svrhu izrade plana unapređivanja kvalitete svih aspekata škole koji ''malo škripe''.
U istraživanju možete vidjeti zanimljive rezultate svih onih koji polaze školu (na različite načine) o zadovoljstvu učenika, roditelja i nastavnika nastavom, smjenama, urednosti škole i dostupnosti svih školskih službi.


Prezentaciju možete pogledati na http://www.slideshare.net/DanielaUsmiani/istraivanje-o-zadovoljstvu-kolom.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju