preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login
vijesti
Godišnja priznanja škole (galerija)
Krasnodor Mikša / datum: 18. 12. 2017. 09:52

 

Na svečanoj sjednici Školskog odbora Srednje škole Bedekovčina dodijeljena su godišnja priznanja Škole zaslužnim djelatnicima i vanjskim suradnicima. Godišnja nagrada Škole dodjeljuje se pojedincima unutar Škole i suradnicima Škole koji su obilježili svojim radom i dugogodišnjim zalaganjem rad ustanove. Godišnja priznanja priznanja dobili su Tatjana Tuđa, Stjepan Kovačić, Marijan Vidiček, Dom zdravlja KZŽ-a i Muški pjevački zbor Magdalenići.

 

[OPŠIRNIJE]Dodjela godišnjih priznanja
Krasnodor Mikša / datum: 3. 12. 2016. 08:51

 

 

Na svečanoj sjednici Školskog odbora Srednje škole Bedekovčina dodijeljena su godišnja priznanja Škole zaslužnim djelatnicima i vanjskim suradnicima. Godišnja nagrada Škole dodjeljuje se pojedincima unutar Škole i suradnicima Škole koji su obilježili svojim radom i dugogodišnjim zalaganjem rad ustanove. Godišnja priznanja priznanja dobili su Nikola Bujak, Božidar Novosel, Ivan Novosel i tvrtka GEO-BT d.o.o..


[OPŠIRNIJE]Dodjela godišnjih priznanja (galerija)
Krasnodor Mikša / datum: 9. 7. 2015. 15:58

 

Na svečanoj sjednici Školskog odbora Srednje škole Bedekovčina dodijeljena su godišnja priznanja Škole zaslužnim djelatnicima i vanjskim suradnicima. Godišnja nagrada Škole dodjeljuje se pojedincima unutar Škole i suradnicima Škole koji su obilježili svojim rad dugogodišnjim zalaganjem u radu ustanove i s učenicima. Godišnja priznanja priznanja dobili su nastavnici Daniela Usmiani, Vera Hrvoj, Slavko Vinković i Ivan Ded te Dom za psihički bolesne odrasle osobe Lobor.


[OPŠIRNIJE]Dobitnici godišnje nagrade Srednje škole Bedekovčina
Krasnodor Mikša / datum: 17. 2. 2014. 15:57

Prigodom pedesete obljetnice rada škole utemeljeno je dodjeljivanje godišnjeg priznanja škole za izuzetni doprinos radu i promociji škole i školstva i to zaposlenicima, učenicima, vanjskim suradnicima i pravnim osobama.

 

 


[OPŠIRNIJE]Dodjela godišnjih priznanja škole
Krasnodor Mikša / datum: 10. 11. 2011. 16:28

 

10. studenog 2011. na svečanoj sjednici Školskog odbora dodijeljena su godišnja priznanja škole zaslužnim djelatnicima i vanjskim suradnicima. Za prošlu školsku godinu priznanja su dobili Alojzije Tkalec, Marica Kašćelan, Ivan Mohač, Josip Borošić i ZARA d.o.o.


[OPŠIRNIJE]Dodjela godišnjih priznanja škole
Daniela Usmiani / datum: 26. 10. 2010. 09:23

   

22. listopada 2010. u školi je održana svečanost dodjele godišnjih priznanja škole za prošlu školsku godinu. 

  


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju