preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

School for Health in Europe

Trenutno je u taj projekt uključeno 50 zemalja diljem Europe. U Republici Hrvatskoj nositelji projekta su Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Agencija za odgoj i obrazovanje. Do sada je u Hrvatskoj uključeno 47 osnovnih i 8 srednjih škola. Cilj cijelog projekta je promicanje zdravlja, pri čemu je bitan cjelovit pristup škole koji povezuje zdravstvenu politiku škole, fizičko i društveno okruženje, vještine i sposobnosti, zajednicu i zdravstvene službe.

U ovom se ciklusu naša škola odlučila za provođenje projekta „(Ne)Volim vježbati!“. Ciljevi su nam ustanoviti učestalost tjelesne aktivnosti učenika i razloge zašto dio učenika ne voli/želi vježbati na satovima Tjelesne i zdravstvene kulture, napraviti akcijski plan poboljšanja stanja, ukazati na važnost tjelesne aktivnosti kao važnog čimbenika zdravog i pravilnog psihofizičkog razvoja adolescenata.

Vijesti
Europska mreža škola koje promiču zdravlje
Krasnodor Mikša / datum: 9. 7. 2018. 07:53

 

 

U našoj je školi održan stručni skup za koordinatore srednjih škola Republike Hrvatske uključenih u Europsku mrežu škola koje promiču zdravlje (SHE). 


[OPŠIRNIJE]Dodjela certifikata u projektu SHE
Krasnodor Mikša / datum: 4. 7. 2017. 10:04

 

 

U utorak, 27. lipnja 2017., Srednjoj školi Bedekovčina uručen je certifikat kojim je postala dio Europske mreže škola koje promiču zdravlje, a sve u sklopu projekta SHE (Schools for Health in Europe). 


[OPŠIRNIJE]Projekt SHE
Krasnodor Mikša / datum: 8. 3. 2017. 15:14

 

Srednja škola Bedekovčina prošle se godine uključila u projekt SHE (School for Health in Europe) - europsku mrežu škola koje promiču zdravlje. 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju