preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 

Dragi posjetitelji, dobro došli na mrežne stranice  Srednje škole Bedekovčina!

Srednja škola Bedekovčina strukovna je škola u kojoj se učenici školuju u programima u dvogodišnjem, trogodišnjem, četverogodišnjem i petogodišnjem trajanju u sedamnaest različitih zanimanja.

Osim školovanja učenika u redovnim programima, škola provodi prekvalifikacije i osposobljavanje polaznika u obrazovanju odraslih, nudi mogućnost ispitivanja građevnih materijala u akreditiranom laboratoriju, kemijsku analizu tla u pedološkom laboratoriju, mogućnost smještaja učenika u učeničkome domu te mogućnost korištenja sportske dvorane.

Suvremeno opremljenim praktikumima i kabinetima u zdravstvu, graditeljstvu i poljoprivredi, mehanizacijom te poljoprivrednim površinama koje su gradile i stvarale generacije učenika i djelatnika škole  povezujemo teorijska znanja i vještine. Na taj način ostvarujemo ishode planirane kurikulumima s ciljem da učenici razviju različite stručne i životne kompetencije.

Sudjelovanjem u izvannastavnim aktivnostima, europskim i ostalim projektima, učeničkoj zadruzi i školskom OPG-u, učenici imaju mogućnost osobnog rasta i razvoja u području poduzetništva, medijske pismenosti, multikulturalnosti, tolerancije i ljudskih prava. 

Volonterskim aktivnostima potičemo svijest učenika o važnosti aktivnog uključivanja i preuzimanja odgovornosti za razvoj lokalne zajednice, brige za bližnje i okoliš.

U suradnji i u odnosima uzajamnog povjerenja s roditeljima, institucijama, osnivačem, lokalnom zajednicom i gospodarstvenicima težimo izvrsnosti jer želimo biti spremni za  društvene i ekonomske tokove koje donosi digitalno doba 21. stoljeća.

Tradicijom, znanjem, radom, školskom klimom i suradnjom Srednja škola Bedekovčina mjesto je socijalnog okupljanja te razvoja pojedinaca i lokalne zajednice kojoj pripada.

Vera Hrvoj, univ. spec. polit.


CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju