preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Tjedan psihologije
Autor: Krasnodor Mikša, 23. 2. 2018.

 

 

I ove smo godine, u cilju popularizacije psihologije kao znanosti, u našoj školi obilježili Tjedna psihologije i to organizacijom javne izložbe.


Tjedan psihologije obilježava se diljem Hrvatske, s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. Obilježava se u periodu od 19. do 25. veljače 2018. jer je 20. veljače 1953. utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo.

Tema školske izložbe, u kojoj su zdušno pomagali učenici 3. Ma i 3. Mb razreda,  bili su eksperimenti u psihologiji pa su tako zainteresirani posjetioci mogli izmjeriti dominantnost svojih mozgovnih hemisfera, upoznati se s poznatom iluzijom ruke te iznenaditi se rezultatima tzv. "multitasking testa".

   

U suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom provedena je i akcija mjerenja raspoloženja kojoj je krajnji cilj medijski prikazati trenutačno stanje duha građana diljem Lijepe naše. Događaj su organizirali školski psiholog Tomislav Čekolj i i prof. Vesna Hustnjak.  ​

Galeriju obilježavanja Tjedna psihologije možete pogledati na službenj stranici Srednje škole Bedekovčina na Facebooku.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju