preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dani strukovnih nastavnika
Autor: Krasnodor Mikša, 5. 4. 2018.

 

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je „Dane strukovnih nastavnika“ od 26. do 28. ožujka 2018. godine u Opatiji. 


Skup je okupio 550 sudionika, 50 predavača, a u tri dana održano je ukupno 48 predavanja i radionica. Na skupu su sudjelovali i nastavnici Srednje škole Bedekovčina, Željko Rod i Suzana Posavec.

U tri dana održavanja događanja nastavnici su imali prigodu slušati različita predavanja istaknutih stručnjaka i predavača unutar svakog obrazovanoga sektora, kao i priliku povezati se s drugim nastavnicima te razmijeniti ideje vezane uz njihove sektore i/ili područja rada.

   

Prezentirane su najnovije ekspertize iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, a događaj je istodobno poslužio kao odlična prilika da se još jednom naglasi važnost i uloga strukovnih nastavnika te promovira sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao jedan od ključnih razvojnih alata u stvaranju modernog i snažnoga alata u stvaranju modernog i snažnoga gospodarstva u Republici Hrvatskoj. 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju