preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zadnji dani nastave za maturante
Autor: Krasnodor Mikša, 18. 5. 2018.

 

 

Ponavljamo informacije dogovorene na sastanku s maturantima vezane uz zadnje dane nastave za maturante u ponedjeljak i utorak, odnosno ''norijadu''.


U ponedjeljak, 21. svibnja, nastava se odvija po rasporedu, dok će u utorak, 22. svibnja, završni razredi prvih pet sati imati nastavu po rasporedu o kojem će razrede, ako ima promjena, obavijestiti voditeljica smjene. Šesti sat maturanti imaju SRO s razrednicima, a sedmi se sat okupljaju na vanjskom igralištu i u 12,45 plešu Salonsko kolo.

Prema dogovoru, maturantima je od ponedjeljka dozvoljeno biti u svojim uniformama i pjevati za vrijeme odmora, a samo u utorak, uz navedeno, dozvoljeno im je imati konfete. 

Svi ostali razredi imaju nastavu po rasporedu i pozivamo ih da dođu pogledati ples maturanata zadnji sat u utorak kako bismo se i na taj način oprostili od maturanata.

Maturantima želimo uspješan završetak nastave (i ubrzo srednjoškolskog školovanja) i da se zabave tijekom ''norijade'' poštujući druge učenike i pravila ponašanja u školi. Ujedno apeliramo na njih da paze na sebe i svoje kolege maturante.

P.S. U prilogu se nalazi dopis Grada Zaboka o ponašanju u samom gradu tijekom održavanja norijade.



Priloženi dokumenti:
Dopis_Srednje_skole.pdf (35.62 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju