preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Drugi tjedan državne mature u jesenskom roku
Autor: Krasnodor Mikša, 2. 9. 2018.

Tijekom održavanja prvog tjedna nastave održavat će se i posljednji tjedan pisanja ispita državne mature.


Svi ispiti pisat će se u glavnoj zgradi škole (u dijelu u kojem je stara dvorana), što znači da će učenici koji polažu ispite državne mature ulaziti na ulaz kod administratorice, a glavni ulaz škole bit će zaključan.

Svi ostali učenici cijeli tjedan ulaze na stari ulaz.

Učenici koji pristupaju ispitima moraju najkasnije pola sata prije ispita doći na predviđeno mjesto s osobnom iskaznicom. Sa sobom na ispit možete ponijeti bocu vode, ali etiketa mora biti uklonjena. Hranu je zabranjeno unositi.

Na ispit smijete ponijeti pribor kako je preporučeno u ispitnim katalozima za pojedini predmet, odnosno kako piše u Vodiču kroz ispite državne mature, koji se nalaze na stranicama Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Učenici koji neće moći pristupiti ispitima državne mature obavezno se moraju javiti svojim (bivšim) razrednicima u tom slučaju, kako im ispit ne bi bio označen oznakom neopravdanog dolaska, što znači da neće dobiti potvrdu o položenim ispitima državne mature ako ne plate ispit na koji nisu došli. Rok za obavijest je 24 sata od početka ispita.

Sva pitanja vezana uz državnu maturu možete uputiti ispitnim koordinatorima u živo, preko grupe na Facebooku ili mailom matura.bedekovcina@gmail.com.

Svim učenicima želimo puno uspjeha!

Krasnodor Mikša, Daniela Usmiani,

ispitni koordinatori

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju