preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

Login

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 9. 2010.

Ukupno: 390341
Ovaj mjesec: 2158
Ovaj tjedan: 582
Danas: 7
Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Godišnja nagrada škole
Autor: Krasnodor Mikša, 5. 1. 2019.

 

 

Zadnji dan nastave u prošloj kalendarskoj godini dodijeljene su godišnje neagrade učenicima, nastavnicima i vanjskim suradnicima koji se ističu u svom poslu i promiču samu školu. Dobitnici za proteklu godinu su Robert Kuhar od strane nastavnika, Izidor Kranjčec od strane učenika i Andrija Slukan, voditelj glavne meteorološke postaje u Krapini.


Dr. Art Robert Kuhar nastavnik je stručnih predmeta u graditeljskom učilištu i izuzetno je aktivan i u izvannastavnim aktivnostima te je s učenicima sudjelovao u nizu natjecanja, natječaja i manifestacija, od kojih donsimo samo neke.

Na natječaju Hrvatske udruge likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti.za male i mlade kreativce Izradi svoju igračku od papira radovi učenika arhitektonskih tehničara odabrani su i objavljeni na web stranicama ULUPUH-a

Mentorirao je učenika Mihaela Kadoića koji je na "Likovno-literarnom natječaju" na temu Promicanje istine o Domovinskom ratu"  osvojio nagradu i  2. mjesto.

Nastavnik Robert Kuhar je s proizvođačima keramike izradio i predložak za novi suvenir Vukovara, a sudjelovao je i na predstavljanju škole i strukovnih zanimanja s učenicima na Znanstvenom pikniku.

Sudjeluje redovito s učenicima i na Izložbi jaslica u Brestovcu Orehovičkom na kojoj je ove godine sudjelovalo 5 učenika iz druge i treće godine zanimanje soboslikar-ličilac s freskama na žbuci i stiroporu koji su tim radom osvojili 1. mjesto.

Kao stručnjak, od strane Agencije za odgoj obrazovanje i obrazovanje odraslih odabran je u ime škole za koordinatora radne skupine i izradu zadataka natjecanja u struci Soboslikarstva, za Međužupanijsko, Državno, Europsko i Svjetsko natjecanje.

Također je  2017. godine kao predstavnik Srednje škole Bedekovčina na funkciji predsjednika Sektorskog vijeća XIV. umjetnosti.

Učenik 5. Ma razreda Izidor Kranjčec odličan je učenik tijekom cijelog srednjoškolskog  obrazovanja i izrazito aktivan u provođenju izvanškolskih aktivnosti i projekata škole. Uvijek spreman pomoći u svakoj aktivnosti Medicinskog učilišta, ali i u provođenju europskih projekata.

Sudjelovao je u radu trogodišnjeg Erasmus+ projekta Get On Your Bikes, Europe`s back in Business u kojem je sudjelovao u svim aktivnostima od samog početka, a pogotovo je njegov doprinos bio važan u organizaciji domaćinstava.

Osim kao vrijedan učenik, Izidor promiče vrijednosti naše škole i kroz svoj rad u lokalnoj zajednici.

Osim što je aktivan sportaš, Izidor je i licencirani rukometni sudac za sve kategorije, čime promiče sport, zdrav život i fair play, čime ima utjecaj i na mlađe generacije učenika.

Vjerujemo da će ovo priznanje biti velik vjetar u leđa našem Izidoru u daljnjem kako profesionalnom, tako i osobnom razvoju, a ostalim učenicima pokazati da se kontinuirani rad i trud primjećuju i nagrađuju.

   

Andrija Slukan voditelj je glavne meteorološke postaje u Krapini.

Kao meteorološki tehničar radi 1978. - 1996. u Državnom hidrometeorološkom zavodu u Zagrebu u agrometeorološkom sektoru. Glavne aktivnosti u tom periodu rada vezane su na uspostavi i kontroli meteoroloških postaja na velikim poljoprivrednim kombinatima.

Od 1994. godine uz suradnju s tadašnjom općinom Krapina i Poljoprivrednom zadrugom Krapina sudjeluje u osnivanju Meteorološke postaje Krapina, čiji je voditelj do danas.

Suradnja sa SŠ Bedekovčina započinje od samog početka rada našeg Poljoprivrednog učilišta. Naši učenici prvih razreda i njihovi voditelji zahvaljujući gospodinu Slukanu uvijek su dobrodošli u meteorološkoj postaji Krapina te im uvijek osigurava stručno vodstvo kroz sadržaje meteorologije u funkciji poljoprivrede, čime se znatno unaprjeđuje kvaliteta izvanučioničke nastave naših razreda. Time naši učenici stječu i dodatna znanja, a nastava se dodatno obogaćuje.

U počecima opremanja poljoprivrednog učilišta gospodin Slukan osobno se angažirao u donacijama u meteorološkim instrumentima za opremanje škole. Tako naši učenici imaju mogućnost u okviru nastave koristiti i niz uređaja kao što su termometri, geotermometri, kišomjer, vjetrokaz.

Godišnje priznanje škole je mala gesta kojom se gospodinu Slukanu zahvaljujemo za sav trud i razumijevanje koje je prisutno u našoj suradnji te vjerujemo da će se i nakon  priznanja naša dosadašnja suradnja i dalje nastaviti.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju