preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > Projekti  > Erasmus+  > UpT2S
Vijesti

UpT2S u Estoniji

Autor: Daniela Usmiani, 23. 12. 2021.

U okviru Erasmus + projekta UPT2S dualnog sustava obrazovanja Filip Halić i Daniel Gavran nastavnici poljoprivrednog učilišta Srednje škole Bedekovčina sudjelovali su u projektnim aktivnostima od 14.-16.12.2021. u organizaciji partnerske škole Jarvamaa Kutsehariduskeskus u Paideu, gradiću u Estoniji.

Cilj ovog dvogodišnjeg projekta je razvoj mobilne aplikacije za praćenje napretka učenika tijekom praktične nastave u okviru dualnog sustava obrazovanja,  izrada brošure s primjerima dobre prakse i  online tečaja za mentore u dualnom obrazovanju.

 

Tijekom projekta do sada je kreiran sadržaj modula online tečaja za mentore, a provedena su i prva testiranja mobilne aplikacije. Trenutno se radi na izradi brošure s primjerima dobre prakse što je i bila tema ovog projektnog sastanka, a sudionici su imali priliku vidjeti ustanovu i način rada domaćina, škole​ Jarvamaa Kutsehariduskeskus, koji je centar za obrazovanje i edukaciju u području poljoprivrede, ali i posjetiti i vidjeti modernu tehnologiju u okviru rada suvremene farme mliječnih goveda sa nekoliko tisuća grla. 

Iduća projektna aktivnost, ujedno i zadnja u ovom projektu, zakazana je za veljaču, u Srednjoj školi Bedekovčina.

Tom prilikom partneri iz Španjolske, Estonije, Njemačke i Francuske, zajedno s našim nastavnicima razmijenit će  iskustva, odraditi završno testiranje mobilne aplikacije te dovršiti brošuru s primjerima dobre prakse u dualnom obrazovanju.
CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju