preskoči na sadržaj

Srednja škola Bedekovčina

 > Projekti  > Erasmus+  > UpT2S
Upgrading trainers in dual vocational training system - UpT2S

Dvodišnji KA202 Erasmus+ projekt (2019 - 1-ES01 - KA202 - 065843) između 5 partnera.

Glavni koordinator

Španjolska - EFAS CV La Malvesia, Liombai

Partneri:

Francuska - FRMFR Betagne

Njemačka - DEULA  Nienburg GmbH

Estonia - JARVAMAA KUTSEHARIDUSKESKUS

Hrvatska - Srednja škola Bedekovčina

 

Logo projekta: 

 

Projekt je usko vezan uz provođenje dualnog sustava u strukovnim školama, te osnaživanju suradnje škola, tvrtki i roditelja (učenika) tijekom obavljanja stručne prakse u tvrtkama. Podizanjem kompetecija i usavršavanjem trenera u njegovom radu s vježbenicima podići će se razina znanja koja će omogućiti učenicima veću zapošljivost na tržištu rada.

Projekt ima tri glavna intelektualna rezultata:

IO1 - strukturirani online tečaj za trenere koji će moći koristiti strukovne škole i obrazovne institucije. Sastojat će se od nekoliko modula koji će se izgrađivati tijekom susreta.

IO2 - Aplikacija ili online alat koji će trenieri moći koristiti u svom radu za evaluaciju i procjenjivanje vježbenika tijekom stručne prakse.

IO3 - Priručnik s primjerima dobre i uspješne prakse, ulogom trenera i njegovim kompetencijama s analizom postojećih praksi sa specifičnim fokusom na ulogu škole, tvrtki i javnih institucija.

Svi rezultati bit će javno objavljeni i dostupni svima na mmorištenje nakon projekta.

 

Priloženi dokumenti:
Job interview.docx


Vijesti

Staff meeting u Bedekovčini - UPT2S Erasmus+ projekt

Autor: Daniela Usmiani, 18. 2. 2022.

Od 14. – 15. veljače Srednja škola Bedekovčina bila je domaćin partnerima iz Estonije, Španjolske i Francuske u okviru Erasmus+ projekta vezanog za unapređenje dualnog obrazovanja koji nakon dvije i pol godine provođenje krajem završava krajem ožujka. Projektnom susretu virtualno su se pridružili nastavnici iz Njemačke koji zbog epidemiološke situacije nisu mogli doputovati u Bedekovčinu.

 

 

Tijekom susreta analizirali smo rezultate projekta te dogovorili završne aktivnosti vezane za diseminaciju projektnih rezultata organizacijom Mulitplier evanata u svim partnerskim školama kako bi što više ljudi bilo upoznato s našim radom i koristi upotrebe projektnih rezultata u svakodnevnom radu u okviru dualnog sustava obrazovanja,

                                                                                                 Daniela Usmiani
Diseminacija

CMS za škole logo
Srednja škola Bedekovčina / Gajeva 1, HR-49221 Bedekovčina / ss-bedekovcina.skole.hr / ured@ss-bedekovcina.skole.hr
preskoči na navigaciju